Dienstverlener_KMO-portefeuille

De nieuwe KMO-portefeuille, wat betekent dat?

Vanaf 1 april 2016 zullen de vernieuwingen van de KMO-portefeuille (= digitale subsidieportefeuille) ingaan. Dat betekent dat er zowel voor de onderneming als voor de dienstverlener wat verandert. We zetten alles even op een rijtje.

Wat is een geregistreerd dienstverlener?

Een Geregistreerd Dienstverlener moet als bedrijf aantonen dat de dienstverlening kwaliteitsvol is en aan bepaalde voorwaarden voldoet. Taken, uitgevoerd door een Geregistreerd Dienstverlener, kunnen vervolgens onder de koepel van de KMO Portefeuille gesubsidieerd worden. Sales at Size is Geregistreerd Diensteverlener binnen de pijlers advies en opleiding.

Per project wordt een deel van de kostprijs voor de klant gesubsidieerd vanuit de KMO Portefeuille. Uiteraard bestaat er altijd een plafond waarboven de bedragen niet kunnen gaan.

Wat verandert er?

Het steunpercentage verlaagt, maar het steunplafond stijgt! Waar er tot 31 maart maximaal 2.500€ per project gesubsidieerd wordt, kan de subsidie per project vanaf 1 april oplopen tot 10.000€.  Daarnaast werd het gehele systeem om steun aan te vragen vereenvoudigd. Meer info op de site van Agentschap Ondernemen)

  Voor 1 april 2016 Na 1 april 2016
Steunpercentage 50% 40%
Steunplafond € 2.500 € 10.000

KMO-portefeuille afbeelding

Waarom is het van belang?

Voor de meeste projecten bij Sales at Size betaalt u dus maar 60% van de effectieve kostprijs zelf, de rest wordt gesubsidieerd. De steun die we voor uw project kunnen inbrengen kan tot maar liefst €10.000 oplopen. Dit geldt voor volgende diensten;

  • Strategisch plan voor social media marketing (Advies)
  • Sales Management (Advies)
  • Sales Coachings (Opleiding)

Als u meer vragen heeft over onze registratie als dienstverlener binnen de KMO-portefeuille, laat ze dan hier achter, of mail ze door!