Je bedrijf claimen op Google voor slechts €75

Kennen jullie ‘Google Mijn Bedrijf al? Het zijn de bedrijfsvermeldingen die Google van jouw business laat verschijnen wanneer een klant zoekt naar jouw onderneming. Volgens Google zelf is “Google Mijn Bedrijf een gebruiksvriendelijke tool waarmee bedrijven en organisaties hun online aanwezigheid kunnen beheren op websites van Google.” De perfecte manier dus om jouw visibiliteit op de grootste zoekmachine ter wereld te vergroten! Wil jij dit ook voor jouw bedrijf? Dan is er goed nieuws, want Sales at Size helpt graag met jouw bedrijf te claimen voor slechts €75. Je contactinformatie wordt up-to-date gezet, er worden foto’s van producten en diensten toegevoegd, openingsuren worden aangepast en zoveel meer. Nog niet overtuigd? Onderstaand 5 goede redenen om niet langer te twijfelen!

1.    Vergroot je visibiliteit op Google via ‘Google Mijn Bedrijf’

Waarom?

Wanneer mensen naar jouw bedrijf zoeken op Google, zien ze naast tekstuele organische resultaten en tekstuele betalende resultaten, ook nog een interessant kadertje rechts op de resultatenpagina. Dat is het kadertje van ‘Google Mijn Bedrijf’. Deze bedrijfsfiche met informatie over jouw locatie, openingstijden, foto’s, contactinformatie, recensies enzovoort… is een kader die direct in het oog springt. Hoe meer afgewerkt deze fiche eruit ziet, hoe professioneler jouw business online presenteert in de opinie van de klant. Een goed ingevuld profiel zorgt zeker voor extra zichtbaarheid en dus ook voor extra cliënteel!

Sales-at-Size-Google-Mijn-Bedrijf

Sales-at-Size-Google-Mijn-Bedrijf

2.    Jouw bedrijfsgegevens in één oogopslag

Wilt jouw onderneming bijdragen tot een vereenvoudigde samenleving? Beeld je even in hoe gemakkelijk het is voor de gebruiker om de belangrijkste gegevens van jouw business snel te vinden. Alle informatie heeft de zoeker bij de hand in slechts enkele seconden (zie bovenstaande afbeelding). Zonder dat hij/zij nog maar Googles resultatenpagina heeft moeten verlaten! Fantastisch, toch?

3.    Boost je SEO

Hoe meer informatie je up-to-date houdt op ‘Google Mijn Bedrijf’, hoe beter je SEO en je ranking op Google gaat scoren. Daarnaast is het ook aangeraden om je social media en je websitelinks op ‘Google Mijn Bedrijf’ te delen. Op deze manier wordt er aan slimme linkbuilding gedaan, wat het voor Google interessanter maakt om jouw website bovenaan te plaatsen… En geef toe, wie wilt er nu niet op de eerste plaats staan in de zoekresultaten?

4.    Jouw eigen mini-website op dé grootste zoekmachine

Alle informatie in één oogwenk, dat is ‘Google Mijn Bedrijf’. Zoals eerder vermeld, zou de bezoeker zelfs in principe de Google resultatenpagina niet meer hoeven te verlaten! Wist je zelfs dat Google een basiswebsite voor jou kan aanmaken als jouw onderneming er nog geen heeft? Dit gebeurt  automatisch van de informatie die je al eerder hebt ingegeven. Wil je het toch allemaal wat professioneler aanpakken? Check dan zeker onze websitediensten en wie weet maakt Sales at Size wel jouw (volgende) website!

5.    Genereer engagement via ‘Google Mijn Bedrijf’!

Eén heel belangrijke tip: behandel je Google Mijn Bedrijfsprofiel alsof het jouw social mediakanaal is. Op ‘Google Mijn Bedrijf’ komen er namelijk recensies en reacties binnen van klanten die kunnen bijdragen tot jouw business. Waardeer deze vorm van interactie, door te reageren en door de meningen van je klanten te appreciëren. Geef ze een stem door bereikbaar en toegankelijk te zijn via ‘Google Mijn Bedrijf’.

Ook jouw ‘Google Mijn Bedrijf’ claimen of aanmaken?

Sales at Size helpt je graag!

Heb je ook zin om jouw zichtbaarheid online te vergroten, maar heb je hier de tijd of de kennis niet voor? Wil je dat jouw bedrijf geclaimd is, maar je weet niet hoe? Sales at Size kan je hierbij helpen! Nog tot en met eind mei zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf op Google geclaimd is voor slechts een eenmalige kost van €75. Benieuwd wat we allemaal voor deze unieke prijs doen? Neem dan zeker eens contact met ons op of stuur ons een berichtje op onze Facebookpagina.