Welkom in onze nieuwe kantoren

Sinds begin dit jaar biedt Sales at Size online marketingondersteuning voor de lokale KMO en ondernemer. Voor ambitieuze ondernemingen niet alleen een noodzakelijke maar ook een zeer dankbaar kanaal om extra business te genereren. We bieden een zeer toegankelijk en transparant aanbod om deze ambities samen waar te maken.

Handelslei 103 St-Antonius

Begin september namen we onze intrek in onze nieuwe kantoren gelegen op de Handelslei 103 te St-Antonius. Door ons te vestigen pal in het centrum van St-Antonius willen we nog toegankelijker zijn en onze lokale verankering extra in de verf zetten.

Met de verhuis naar onze nieuwe stek investeerden we een in een professionele werkomgeving en in bijkomende tools die mee garant staan voor een vakkundige opvolging van onze projecten. Het kriebelde al lang om onze verhuis aan iedereen kenbaar te maken, maar het was wachten op de laatste praktische zaken.

Moderne infrastructuur

Onze nieuwe vergaderinfrastructuur laat ons toe zowel intern overleg als meetings met klanten op een uiterst professionele manier te laten verlopen.

Vermits het nog even wachten is op de buitenpubliciteit is het nog niet zichtbaar dat we aan de grote verkeerslichten net over de Zoerselsteenweg gevestigd zijn. Spring gerust eens binnen voor meer info. Hoewel er in principe alle dagen iemand aanwezig is op kantoor zijn we zelf ook dikwijls op de baan bij onze klanten. Met een seintje vooraf kunnen we de koffie alvast klaar zetten!