Een persoonlijke aanpak staat bij team Sales at Size centraal. Tijdens de samenwerking leer je ons ongetwijfeld veel beter kennen, maar hier stellen we ons graag al even voor.

0+
Experten tot jouw dienst
0+
Tevreden klanten

Bij Sales at Size staat de opbrengst en meerwaarde voor jouw bedrijf centraal. We luisteren naar jouw verhaal en geven strategisch advies op maat. Dat kan enkel door de ongelofelijke synergie tussen al onze vakexperten. Ons team gaat geen uitdaging uit de weg om bedrijven naar ongeziene toppen te loodsen.

 • foto van Jeroen Vandessel

  Jeroen Vandessel

  Zaakvoerder

  In z’n SaS wanneer hij “At Size” kan denken. Strategisch inzicht koppelen aan  nieuwe situaties en wisselende marktomstandigheden. That’s what we aim for.

 • Foto van Karen

  Karen

  Web developer

  Onze WWW-vrouw… Websites, Webshops, Wonderlijk resultaat!

 • Jill

  Social Media Manager

  Meet Jill – Haar innovatieve aanpak en grondige begrip van actuele trends stellen haar in staat om je digitale voetafdruk te versterken.

 • foto van Mateo

  Mateo

  Social Media Marketeer

  Met creativiteit en kennis van de nieuwste trends, zorgt hij ervoor dat je een succesvolle online aanwezigheid kan opbouwen. Van content creëren tot campagnes coördineren, he’s your guy!

 • Elle Grafisch Ontwerper

  Elle

  Grafisch Ontwerper

  In een wereld die visueler is dan ooit zorgt ze dat jouw designs en corporate identity beter op elkaar afgesteld zijn dan Gaston en Leo.

 • foto Aurelie Digital Marketeer

  Aurelie

  Performance Marketeer

  De marketeer die data tot leven brengt en successen boekt met haar onuitputtelijke gedrevenheid voor marketing.

 • Foto van Claire Gevers

  Claire

  Social Media Marketeer

  Een journalistieke achtergrond, gedrevenheid in marketing én liefde voor mensen vormen voor haar de best of both worlds als social media marketeer en copywriter.

Ons verhaal

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends!