Vacature Online Marketeer

Vacature Online Marketeer

Omschrijving
Sales at Size is een jonge onderneming die bedrijfsgerichte oplossingen aanbiedt op maat van haar klanten. We helpen KMO’s verder in hun groei via, hoofdzakelijk, online marketing. Samen met de klant zoeken we uit hoe en waar we de doelgroep efficiënt kunnen bereiken. Op basis daarvan tekenen we een gedetailleerde strategie uit. Bij de implementatie van deze strategie komen heel wat facetten aan bod; SEO, SEA, Social Mediamarketing, webdevelopment, offline advies, copywriting, …

Op een aantal jaren tijd is Sales at Size sterk geëvolueerd naar een volwaardig online marketingbureau met specialisten in ieder vakgebied. Met een zeer diverse en boeiende klantenportefeuille is Sales at Size de ideale habitat voor een bachelor of master crossmedia/communicatie/marketing om verder te ontplooien in samenwerking met een aantal jonge, ambitieuze experten.

Wat betekent deze functie voor jou?
• Je kan niet wachten om je theoretische kennis uit je bacheloropleiding (cross media technology, grafische vormgeving, web development, marketing…) of je ervaring die je eerder opdeed in de praktijk te toetsen bij Sales at Size.
• Je staat te popelen om je sterke affiniteit met de populaire social mediakanalen verder te ontplooien en te bewijzen.
• Je vlotte pen kan je in een professionele context verder ontwikkelen en uitspelen.
• Targetgericht werken geeft je een extra boost.
• Communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen op bedrijfsniveau en naar stakeholders toe maakt deze functie voor jou extra uitdagend.

Wat kunnen we voor jou betekenen?
In onze weliswaar kleine, maar snel groeiende, onderneming kan je jezelf verder ontplooien in samenwerking met een aantal gediplomeerde vakexperten. Een boeiende en zeer diverse klantenportefeuille maakt de uitdaging eens zo boeiend en leerrijk!
Je kan rekenen op aangename werkomstandigheden in een dynamische sfeer en een marktconforme verloning met extra voordelen zoals GSM, laptop, …

En last but not least: supertoffe collega’s! YES!
Wil je deze unieke kans grijpen? Stuur dan je CV en motivatiebrief door naar jeroen@salesatsize.be en go for it!