Een versterkt team!

Naast ons traditionele aanbod in commerciële ondersteuning (Sales Management – Sales Coaching – Executive Sales) biedt Sales at Size sinds dit jaar ook online marketing ondersteuning op maat voor KMO’s en lokale ondernemers. Op zich niets nieuws horen we je denken.

 

Proud to present Dimmy Snels

Wel nieuws is dat we ons team sinds kort versterkt hebben met een nieuwe social media marketeer, Dimmy Snels. Als Bachelor in de multimedia en communicatietechnologie beheert Dimmy als geen ander de tricks om de online vindbaarheid van je zaak te verhogen.

Als freelance grafisch ontwerper en frontend developer deed hij heel wat ervaring op bij lokale KMO’s en handelaars; enerzijds als digital marketeer, anderzijds als webdesigner. Deze rijke ervaring is uiteraard van onschatbare waarde in het beheer van uw social media.

Logisch dat Facebook, LinkendIn, Twitter, Intstagram, Pinterest,…geen geheimen voor hem hebben. Zijn skills en ervaring in SEO, websdesign, photoshop,… kunnen we echter optimaal benutten om onze service nog verder uit te breiden!1

Vanaf nu kan je niet alleen aankloppen voor social media en online ondersteuning, ook voor het ontwerp van websites, grafische online toepassingen, begeleiding en advies in SEO en zo veel meer kan je vanaf nu terecht bij Sales at Size.

 

Native advertising

Meer en meer websites en applicaties zijn voorzien van zogenaamde adblockers waardoor betalende online advertenties systematisch worden geweerd. Vandaar dat we ons hoofdzakelijk focussen op ‘Native advertising’. Bij native advertising komt het erop neer de boodschappen zo te verpakken dat ze niet als commercieel aanzien worden door de adblockers. Deze intensieve online communicatievorm zorgt er ook meteen voor dat je onderneming sneller top-of-mind komt bij jouw doelgroep. Twee vliegen in één klap!

Contacteer ons gerust, Dimmy vertelt er je graag meer over!