Investeren in onderhoud van je huidige website: Altijd de juiste keuze!

Door de vele opgeleverde websites op de teller hebben we de afgelopen jaren, in alle bescheidenheid, best wat ervaring opgebouwd wat web development betreft. Vanaf dag één was het een bewuste keuze volop in te zetten op WordPress, een wereldwijd gebruikt sturingspakket.

Om een website functioneel en up-to-date te houden is het noodzakelijk om de verschillende updates van het sturingspakket uit te voeren. Indien dit niet gebeurt, heeft dit nadelige gevolgen voor de werking van een website (zoals een verouderde weergave, slechte vindbaarheid op Google, slecht werkende functionaliteiten zoals contactformulier ed, templates die niet ondersteund worden door WordPress, …).

Investeren in onderhoud van uw website is daarom altijd de juiste keuze.

Waarom kan u dit niet missen?

Bent u nog niet volledig overtuigd? De 4 grote, onderstaande voordelen doen u mogelijk toch van gedachten veranderen.

Er komen aardig veel parameters bij kijken om een website vlot en probleemloos te houden. Daarom voert Sales at Size elke maand een update en onderhoud uit van de websites in haar beheer.

Update van software, gebruikte plugins & beveiliging

Outdated plugins is de nummer één reden van gehackte site. Deze creëren ‘gaten’ in de beveiliging waardoor hackers makkelijk kunnen binnenglippen. Door deze voortdurend up-to-date te houden versterkt u uw beveiliging.

Verbeterde snelheid en veiligheid van functionaliteiten

Het regelmatig ledigen van caches en updaten van spamfilters zorgt ervoor dat uw website sneller en cleaner opereert. Op deze manier beschermt en behoudt u de werking van de meest gebruikte functies op uw website.

Een extra back-up van de volledige website

WordPress websites zijn populair omwille van de modulariteit. Omdat deze onderdelen continu worden geupdated, kan er wel eens iets mislopen. Een extra websitebackup om alles terug te herstellen zoals het was als het misloopt is geen overbodige luxe.

Technische support bij bugs

Bugs zijn technische ‘foutjes’ die altijd kunnen voorkomen. Lastig als u er alleen voor staat. Teken in voor een onderhoud en een expert helpt u om deze vlot en snel op te lossen..

Wil je meer weten?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of contacteer ons.